Om mig

profilbild

Jag är en 35+ tjej som bytt storstadslivet i Stockholm till ett enklare, lyckligare och lugnare leverne i det vackra Sörmland. Nu lever jag ett liv som jag drömt om och längtat efter i många år. Här bor jag med min man, vår underbare lille son och två katter i ett rött trähus från 30-talet, mitt bland åkermark och fornlämningar.

Jag är heltidsarbetande men är en passionerad fotograf och handverkare. Mina intressen är mat, djur, natur, inredning och trädgård. Jag engageras av återbruk, second-hand och sådant som är handgjort och hemlagat.

2 reaktioner på ”Om mig

 1. Hej!
  Jag vet inte om du fortfarande har din Blogg aktiv, men provar att få kontakt med dig på detta sätt i allafall.
  Jag/ vi har blivit mer än förtjusta i ert badrum som du visar bilder på – inte minst det vackra golvet. Vi håller på att göra en toalett med dusch med väldigt liknande förhållanden som i ert hus ( en kattvind). Vi beslöt att delvis härma efter er t.ex. golvet.
  Men när vi kom till butiken för att titta på plattan Palace ( Golvabia) så säger de att den ej är lämplig att lägga i duschutrymmen. Jag har också ringt till företaget och förhört mig om det stämde. Och de säger att golvet lätt suger åt sig och missfärgas av duschtvål och liknande… och i så fall måste man behandla det väldigt ofta… På frågan ”Hur ofta?” kunde de dock inte ge besked.

  Således skulle jag bli jätteglad om Du kunde svara mig och berätta era erfarenheter med dessa plattor i er dusch.
  Vi vill inte ge upp tanken på detta golv då det är i särklass snyggt !!

  Om Du ser och läser detta är jag tacksam för ett snabbt svar! // Margareta i Vadstena

  • Hej Margareta!
   Tack för kommentaren och infon om golvplattan. Vi kände inte till att det inte rekommenderades till dusch/bad. Vi har nu haft vårt badrum i 2,5 år och aldrig behandlat golvet. Det har inte fått några missfärgningar (än) i duschen. Däremot spillde vi WC-rent bredvid toan utan att vi märkte det och det liksom förkalkades på plattan och lämnade fläckar. Men som sagt, vårt golv ser fortfarande fint ut. Vi skurar med såpvatten. Vore kul att se bild på ditt rum när det är färdigt. Ha det gott!/ Camilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s